Nieuw Bestuur

Halverwege november gaat Edith Steen van Rijschool Steengoed het stokje van mij overnemen. Nadat ik ruim 5 jaar, met veel liefde en passie Stichting Rijangst heb bestuurd en het dagelijks reilen en zeilen heb uitgevoerd wordt het nu tijd om het los te laten. De tijd is rijp. Ik wil meer tijd voor mezelf hebben en mij kunnen focussen op het bedrijf van mijn man en ik: Kaber. Ik vertegenwoordig tenslotte niet voor niets de KA van Kaber šŸ™‚

In 2007 ben ik als psychosociaal therapeut, als eerste en vooralsnog als enige in Nederland afgestudeerd op rijangst. De term IMG_1213VerkeersCounseling is door mij bedacht en werd een hype! Ik kwam op RTL4, bij SBS6, stond in Psychologie Magazine, Heb in de jury deelgenomen van De Allerslechtste Chauffeur bij BNN etc. Ik heb therapeuten opgeleid tot VerkeersCounselor en rijinstructeurs tot rijangst-specialisten. VerkeersCounseling kwam terecht in een landelijk werkend platform van letselschade advocaten en de re-integratiebureaus wisten ons ook wel te vinden. Ik ken de hele rijangst-markt van binnen en buiten en durf mezelf gerust expert te noemen. Maar nu is het klaar! Ik ben geen type van half werk. De Stichting komt voor mijĀ nu echter op de tweede plaats daar hoort hij niet!

Nieuw Bestuur

Ik ken Edith al geruime tijd. We leerden elkaar kennen op bij Kaber. Zij nam deel aan de 4 daagse opleiding NLP in het verkeer en raakte toen besmet met het “NLP-Virus”. Er volgde nog een NLP Practitioner opleiding en Edith en ik hebben vorig jaar samen deelgenomenĀ aan de NLP New Code in VenetiĆ«. Wat hebben wij een lol gehad! Maar zo in de late uurtjes werden er ook serieuze gesprekken gevoerd. Ik zag een zekere drive en vakbekwaamheid bij Edith waardoor ik toen al sprak over haar als VerkeersCounselor, terwijl zij officieel geen counselor is.

We zijn nu ruim een jaar verder en in de eerste week van september ga ik Edith opleiden tot VerkeersCounselor zodat zij samen met haar vakkennis als rijinstructeur en haar NLP-skills iedere vorm van rijangst op een professionele manier kan behandelen!

Keep you posted!

Karin Elshout -van Gaal