Intakegesprek

Om een correcte behandeling te kunnen adviseren en te geven hebben wij gegevens nodig, dit doen wij middels een intake door dé specialist op dit gebied, Karin Elshout -van gaal.
Karin is als psychosociaal therapeut afgestudeerd op “rijangst”.

locatie slider 3De intake:
Om een goed te kunnen vaststellen welke vorm van rijangst u heeft is een persoonlijk gesprek (consult) noodzakelijk.
Wij kunnen dat op diverse manieren uitvoeren:
1. Na het maken van een afspraak komt u langs op ons kantoor te Breda. In een gesprek van ongeveer een uur met Karin kan zij vaststellen welke vorm van rijangst er bij u speelt.
2. Wanneer bovenstaande mogelijkheid niet mogelijk is kan Karin ook naar u toe komen.

Na het consult wordt een rapport opgesteld, waarin ook een behandeladvies is opgenomen. U heeft u met dit rapport een solide basis om een behandeling elders te laten uitvoeren. Stichting Rijangst beschikt over een landelijk netwerk van opgeleide specialisten die reeds vele mensen met succes hebben geholpen. Wij kunnen belangeloos doorverwijzen naar een door ons erkende therapeut.

De kosten voor een intake consult bij ons op kantoor zijn € 220,- De kosten voor een intake consult bij u op locatie zijn: € 470,- Stichting Rijangst is niet BTW plichtig.

Wanneer u een afspraak maakt voor een intake, ontvangt u hiervoor een factuur. Deze factuur dient voldaan te zijn voor de daadwerkelijk afspraak van de intake.

Reacties zijn gesloten.